Măsura 421

Implementarea proiectelor de cooperare

Măsura „Implementarea proiectelor de cooperare” se încadrează în axa IV a PNDR – LEADER.

Obiectivul acestei măsuri este participarea Grupurilor de Acţiune Locală la proiecte de cooperare.

Rolul măsurii este extinderea experienţelor locale pentru îmbunătăţirea strategiilor locale, un mod de a avea acces la informaţii şi idei noi, de a face schimb de experienţă şi de a învăţa din experienţa altor regiuni sau ţări, pentru a stimula şi sprijini inovaţia, pentru dobândire de competenţe şi îmbunătăţirea lor.

În raport cu Planul de Dezvoltare Locală a zonei de nord a județului Brașov, implementarea acestei măsuri va facilita îndeplinirea obiectivelor stabilite în cadrul strategiei de dezvoltare a teritoriului:

dezvoltarea capitalului uman

- protejarea, conservarea şi valorificarea patrimoniului cultural


Descarcă documentele utile pentru potențialii beneficiari:


Documente aferente sesiunii 27.06.2014 - 28.07.2014


Documente aferente sesiunii 01.11.2013-10.12.2013

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.