Apeluri de selecție active

Având în vedere situația creată de criza medicală datorată virusului COVID 19, ordinul Madr 78 din 19.03.2020 si  ca urmare a declararii stării de urgență de către Președintele României, vă supunem atenției faptul ca in perioada starii de urgenta sunt suspendate lansarile de apeluri prin GAL. Odata cu ridicarea acestor restrictii generate de starea de urgenta vor fi initiate procedurile in vederea lansarii noilor apeluri.

Vom reveni cu detalii.

Str. Republicii nr. 124
Orașul Rupea, Județul Brașov
România
Tel: 0784/298864
       0784/298863
Despre Reprezentanța Comisiei Europene în România
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.
Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală furnizate prin această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine celor care l-au iniţiat.